Märchenrosen / Fairy Tale Roses®


 Märchenrosen zijn sprookjesachtig mooie rozen van W. Kordes’ Söhne met charisma en charme, die in geen enkele romantische tuin mogen ontbreken. Hun fabelachtige, volle bloemen herinneren aan de rozen uit “grootmoeders rozentuin”. Bovendien munten Märchenrozen uit door een meer dan goede bladgezondheid en robuuste groei. Er zijn zowel trosrozen als heesterrozen in het Märchenrosen assortiment te vinden.

Loading...

Product is aan de winkelwagen toegevoegd

Cinderella

De grote, goed gevulde, bolvormige bloemen bloeien meestal in trossen, zijn zachtroze en geuren fruitig naar appel. Zeer gezond, donkergroen en sterk glanzend blad. De plant groeit zeer bossig, opgaand en vertakt goed. Een heesterroos met een lieflijke pasteltint en de charme van de "Oude en Engelse rozen". Goede bladgezondheid en nostalgische bloemvorm!

info
 

Die Sehenswerte

Middelgrote, sterk gevulde bloemen in een bijzonder kleurenspel van paarsrood en goudgeel. De groei is opgaand, bossig en gezond. Sprookjesachtige, rijk- en doorbloeiende, nostalgische trosroos in een aantrekkelijke kleurcombinatie.

info
 

Gebrüder Grimm

De middelgrote, sterk gevulde bloemen staan meestal in trossen bij elkaar en zijn helder oranje met geel van kleur. De plant groeit krachtig en bossig. Een sprookjesachtig mooie, extreem gezonde, rijkbloeiende, nostalgische tuin- en perkroos!

info
 

Lions-Rose

De middelgrote, goed gevulde, aangenaam geurende bloemen bloeien meestal in trossen. De crèmewitte kleur wordt gedurende de bloei geleidelijk met abrikoos en roze bedekt. Bossige, opgaande groei. Een sprookjesachtig mooie, extreem gezonde, rijkbloeiende, nostalgische tuin- en perkroos!

info
 

Märchenzauber

De grote, sterk gevulde, nostalgisch gevormde bloemen zijn crèmeroze met een abrikooskleurig hart en geuren intensief. De groei is opgaand en bossig. Zeer hoge bladgezondheid. Sprookjesachtig mooie, rijk- en doorbloeiende, zeer gezonde perkroos!

info
 

Novalis

De grote, sterk gevulde, komvormige bloemen in een aantrekkelijk lavendel blauw, hebben een nostalgische uitstraling, geuren licht en bloeien in kleine trossen. Zeer robuust en gezond. Rijk- en doorbloeiend. Een nieuwe interessante kleur die het sortiment van de Märchenrozen verrijkt.

info

Out of Rosenheim

Prachtige, middelgrote, sterk gevulde, romantisch gevormde, rode bloemen. Krachtige, opgaande groei met zeer gezond blad. Fraaie rijk- en doorbloeiende, zeer gezonde perkroos!

info
 

Pomponella

De pomponvormige, kleine, goed gevulde bloemen zijn donkerroze, geuren licht en bloeien in trossen. De groei is opgaand en bossig. Nieuwe rijkbloeiende 'Märchenroos' in de stijl van de oude rozen, met zeer gezond blad.

info
 

Rosenfaszination

Nostalgisch gevormde, sterk gevulde, zacht geurende roze bloemen met een zweem lavendel. Opgaande, bossige groei, zeer goede bladgezondheid. Sprookjesachtige mooie, doorbloeiende trosroos in een mooie kleur!

info

Rosenfee

De knoppen zijn zalmrood, de bloemen helder roze, groot, goed gevuld, met een heerlijke frisse geur. Opgaande, krachtige groei, met zeer gezond blad. Rijk- en doorbloeiende, sprookjesachtig mooie perkroos met nostalgische bloemvorm!

info
 

Wellenspiel

De middelgrote, sterk gevulde, nostalgisch gevormde bloemen zijn aan de bovenzijde roze terwijl de onderkant van de bloemblaadjes zilverwit gekleurd zijn. Samen met het donkergroen, glanzend en zeer gezond blad ontstaat zo een romantisch kleurenspel. Bossige, dichte, opgaande groei. Mooie rijk- en doorbloeiende heesterroos, die bloeit van juni tot aan de vorst. Als solitair of in kleine groepen.

info