Märchenrosen / Fairy Tale Roses® - Heesterrozen


  Märchenrosen zijn sprookjesachtig mooie rozen van W. Kordes’ Söhne met charisma en charme, die in geen enkele romantische tuin mogen ontbreken. Hun fabelachtige, volle bloemen herinneren aan de rozen uit “grootmoeders rozentuin”. Bovendien munten Märchenrozen uit door een meer dan goede bladgezondheid en robuuste groei. Er zijn zowel trosrozen als heesterrozen in het Märchenrosen assortiment te vinden. Hier volgen de Märchen-heesterrozen.

Loading...

Product is aan de winkelwagen toegevoegd

Cinderella

De grote, goed gevulde, bolvormige bloemen bloeien meestal in trossen, zijn zachtroze en geuren fruitig naar appel. Zeer gezond, donkergroen en sterk glanzend blad. De plant groeit zeer bossig, opgaand en vertakt goed. Een heesterroos met een lieflijke pasteltint en de charme van de "Oude en Engelse rozen". Goede bladgezondheid en nostalgische bloemvorm!

info
 

Wellenspiel

De middelgrote, sterk gevulde, nostalgisch gevormde bloemen zijn aan de bovenzijde roze terwijl de onderkant van de bloemblaadjes zilverwit gekleurd zijn. Samen met het donkergroen, glanzend en zeer gezond blad ontstaat zo een romantisch kleurenspel. Bossige, dichte, opgaande groei. Mooie rijk- en doorbloeiende heesterroos, die bloeit van juni tot aan de vorst. Als solitair of in kleine groepen.

info