Eleganza® rozen


 Onder de naam ELEGANZA® introduceert de Firma Kordes een geheel nieuw sortiment elegante, theehybriden met voor grootbloemige rozen extreem gezond blad, die zowel in de tuin alsook in pot de nieuwe maatstaf vormt.

Loading...

Product is aan de winkelwagen toegevoegd

Bellevue

De grote, sterk gevulde, elegant gevormde bloemen zijn paarsrood en geuren licht. Opgaande, bossige groei. Goede bladgezondheid. Mooie, zeer vroeg, rijk- en doorbloeiende tuin- en snijroos.

info

Courage

De grote, gevulde, elegant gevormde bloemen, bloeien in de regel alleenstaand en geuren zacht. Opgaande, bossige groei met goede bladgezondheid. Zeer fraaie, rijk- en doorbloeiende tuin- en snijroos.

info

Flaming Star

De middelgrote tot grote, gevulde bloemen met een klassieke, elegante vorm zijn goudgeel en hebben een rode rand. Licht geurend. De groei is compact. Gezond, donkergroen blad. Fraaie, rijk- en doorbloeiende theehybride die door haar compacte groei optimaal geschikt is voor in pot. Tuin-, perk-, pot- en snijroos!

info
 

Grande Amore

Grote, sterk gevulde, elegant gevormde bloemen in een helderrode kleur. Krachtige, zeer gezonde groei, zacht geurend. Doorbloeiende, grootbloemige roos. Ook geschikt als snijroos, één van de weinige grootbloemige rozen met ADR-keur.

info
 

Limona

De middelgrote, gevulde, elegant gevormde, komvormige bloemen bloeien altijd in kleinen trossen en hebben een stralende, fel gele kleur. De frisse kleur vormt bovendien een fraai contrast met het zeer donker, glanzend blad. Zacht geurend. De groei is bossig en opgaand. Excellente bladgezondheid. Mooie perk-, tuin- en snijroos.

info
 

Meine Rose

De grote, sterk gevulde, nostalgische, elegante, crème-roze bloemen bloeien altijd in kleine trossen en geuren heerlijk. De groei is opgaand en bossig. Zeer hoge bladgezondheid. Fraaie, rijk- en doorbloeiende grootbloemige tuin- en snijroos.

info

Parole

Schitterende, zeer grote, sterk gevulde, donkerroze bloemen met een zweem lila en een fantastische geur. Krachtige, opgaande groei, winterhard. Rijk- en doorbloeiende tuin-, snij- en geurroos!

info
 

Souvenir de Baden-Baden

De grote, sterk gevulde, crème-roze bloemen met gekerfde bloemblaadjes geven deze zeer intensief geurende roos een bijzonder romantische uitstraling. De groei is opgaand, bossig, met lange stelen en voor Theehybriden zeer gezond. Uitstekende, doorbloeiende, sterk geurende tuin, perk- en snijroos!

info
 

Sunny Sky

De grote, sterk gevulde, elegant gevormde bloemen zijn honinggeel en geuren zacht. De groei is krachtig, opgaand en bossig. Uitstekende bladgezondheid. Zeer gezonde, rijk- en doorbloeiende tuin- en snijroos.

info

Winter Sun

De fraai gevormde, elegante, middelgroot tot grote, sterk gevulde, licht geurende bloemen zijn geel, naar het uiteinde van de bloem-blaadjes zachtgeel en staan gewoonlijk enkel per steel. Bossige, compacte groei, met zeer gezond blad. Mooie, gezonde, doorbloeiende tuin-, perk- en snijroos!

info