Miniatuurrozen


 Hier vindt u de lieflijke, onophoudelijk en uitbundig bloeiende miniatuurroosjes, die met hun kleine, gevulde bloemen iedere tuin opfleuren. Ze worden in de regel niet hoger dan 30 cm en zijn bijzonder geschikt voor kleine tuinen, in perken, maar ook voor het terras in bloembakken, potten en kuipen. De plantafstand bedraagt, afhankelijk van de toepassing en de individuele groeikracht, 25 tot 30 cm of 7 tot 10 rozen per m2.

Loading...

Product is aan de winkelwagen toegevoegd

Heidi Klum Rose

De middelgrote, sterk gevulde, theehybride-achtige en komvormige bloemen zijn paarskleurig en geuren zeer sterk. Zeer compacte groei. Rijk- en doorbloeiende perk-, geur- en potroos!

info

Little Red Beauty

Grote trossen met kleine, goed gevulde, fluweel donkerrode bloemen. Compacte groei. Zeer rijk- en doorbloeiende miniatuurroos.

info
 

Mister Bluebird

De kleine, halfgevulde, paarsblauwe bloemen, bloeien in kleine trossen en verspreiden een zachte geur. Bossige, compacte groei. Fraaie, rijk- en doorbloeiende miniatuurroos.

info

Sweet Dream

De goed gevulde, komvormige, licht geurende bloemen zijn zacht perzikabrikooskleurig en bloeien meestal in trossen. Krachtige, bossige en gezonde groei. Zeer attractieve patioroos!

info