Renaissance® rozen


 De bekende Deense veredelaar Poulsen heeft naar het voorbeeld van de “Engelse rozen”, een eigen serie “Renaissance rozen” ontwikkeld. Deze rozen combineren de aantrekkelijke eigenschappen van de “Oude rozen” zoals bloemvorm en geur, met de verworvenheden van de moderne rozen als kleurintensiteit en gezondheid. Ze kunnen worden gebruikt als hogere grootbloemige rozen of als heesterrozen.

Loading...

Product is aan de winkelwagen toegevoegd

Clair Renaissance

Zeer fraaie doorbloeiende heesterroos. De grote, sterk gevulde, komvormige bloemen zijn zachtroze bedekt met perzikkleuren en geuren zeer intensief. De plant groeit krachtig, bossig, gelijkmatig en heeft gezond, glanzend blad. Robuust en winterhard.

info

Helena Renaissance

De grote, mooi gevormde, gevulde bloemen zijn wit met een zachtroze zweem. Krachtige, bossige en gelijkmatige groei. Zeer sterk geurende, doorbloeiende heesterroos, goed geschikt als snijroos!

info

Nadia Renaissance

Grote, sterk gevulde, komvormige, aangenaam geurende, donkerrode bloemen met een nostalgische bloemvorm, in kleine trossen. Bossige, opgaande groei, gezond, bijna doornloos. Zeer fraaie, rijk- en doorbloeiende hoge theehybride en snijroos, ook geschikt als heesterroos.

info

Princess Alexandra Renaissance

De fraai gevormde, grote, sterk gevulde bloemen met gegolfde bloemblaadjes zijn dieproze en geuren heerlijk. Krachtige, dichte en bossige groei. Zeer mooie grootbloemige roos, die ook als doorbloeiende heesterroos kan worden gebruikt. Geschikt als snijroos!

info

Sophia Renaissance

De grote, gevulde bloemen zijn diepgeel van kleur en geuren heerlijk. De plant groeit gezond en bossig. Zeer fraaie doorbloeiende heester- en snijroos!

info