Kleinbloemige klimrozen


 Een bijzondere groep klimrozen, die zich de laatste jaren kan verheugen op een toenemende belangstelling. Deze doorbloeiende klimrozen vormen steeds opnieuw weelderige trossen, met kleine tot middelgrote, gevulde bloemen. Ze worden toegepast voor het bedekken van pergola’s, klimrekken, rozenbogen, muren en hekwerken. De plantafstand wordt bepaald door de toepassing en de individuele groeikracht van het soort en bedraagt 1 tot 2 meter.

Loading...

Product is aan de winkelwagen toegevoegd

Climbing Bonica

Deze klimroos uit 'Bonica 82®' kent een gezonde, opgaande, losjes vertakte groei en is goed winterhard. De middelgrote, sterk gevulde bloemen zijn helderroze, geuren zoet en bloeien in kleine dichte trossen. Fraaie, rijk- en doorbloeiende kleinbloemige klimroos.

info

Crimson Siluetta

De kleine, sterk gevulde bloemen zijn karmijnrood, geuren licht en bloeien in rijke trossen. De gezonde struik klimt met haar buigzame takken omhoog tegen latwerk en klimrek. Door haar bescheiden hoogte van ca. 180cm is deze roos ook geschikt voor kleinere tuinen. Zeer fraaie, rijk- en doorbloeiende mini-rambler.

info
 

Guirlande d'Amour

Kleine, halfgevulde, heerlijk geurende, witte bloemen met gele meeldraden in sierlijke trossen. Deze Muskus-Hybride heeft gemakkelijk buigbare takken, ideaal voor het leiden tegen pergola's etc. Fraaie doorbloeiende klimroos en rambler!

info
 

Lavender Siluetta

De kleine, sterk gevulde bloemen zijn lavendelblauw, geuren licht en bloeien in rijke trossen. De gezonde struik klimt met haar buigzame takken omhoog tegen latwerk en klimrek. Door haar bescheiden hoogte van ca. 180cm is deze roos ook geschikt voor kleinere tuinen. Zeer fraaie, rijk- en doorbloeiende mini-rambler.

info

Mini Eden Rose

Kleine tot middelgrote, sterk gevulde, helder roze bloemen met een aangename geur. Opgaande groei, langzaam klimmend. Donkergroen blad. Het langzamer groeiende zusje van “Eden Rose®”, met kleinere bloemen. Ideaal voor kleinere tuinen en als container-roos.

info

Romantic Siluetta

De kleine, sterk gevulde bloemen zijn zacht pastelroze, geuren licht en bloeien in rijke trossen. De gezonde struik klimt met haar buigzame takken omhoog tegen latwerk en klimrek. Door haar bescheiden hoogte van ca. 180cm is deze roos ook geschikt voor kleine tuinen. Zeer fraaie, rijk- en doorbloeiende mini-rambler. Geschikt voor halfschaduw.

info

Sunny Siluetta

De kleine, sterk gevulde bloemen zijn goudgeel, geuren licht en bloeien in rijke trossen. De gezonde struik klimt met haar buigzame takken omhoog tegen latwerk en klimrek. Door haar bescheiden hoogte van ca. 180cm is deze roos ook geschikt voor kleinere tuinen. Zeer fraaie, rijk- en doorbloeiende mini-rambler.

info

Sweet Siluetta

De kleine, sterk gevulde bloemen zijn zachtroze verbloeiend naar wit, geuren licht en bloeien in rijke trossen. De gezonde struik klimt met haar buigzame takken omhoog tegen latwerk en klimrek. Door haar bescheiden hoogte van ca. 180cm is deze roos ook geschikt voor kleinere tuinen. Zeer fraaie, rijk- en doorbloeiende mini-rambler.

info