Wilde rozen


 Wilde rozen zijn uit zaad opgekweekte rozen. Toegepast worden beide groepen in het openbaar groen; als windvanger of als haag en in de tuin; als solitaire struik, in kleine groepen of als haagbeplanting.

Loading...

Product is aan de winkelwagen toegevoegd

Canina

Kleine, enkele, zacht geurende, roze bloemen met witgele meeldraden. Oranjerode bottels in de herfst. Bossige, opgaande en overhangende groei.

info

Glauca

De enkele, kleine bloemen bloeien in trossen, zijn rozerood met een wit oog rond de roomgele meeldraden. De struik groeit krachtig, opgaand en heeft weinig doorns. Vol oranjerode bottels in de herfst.

info

Multiflora

De plant groeit krachtig, dicht vertakt met boogvormig overhangende takken. De zuiver witte bloemen zijn zeer klein, enkel en bloeien in zeer grote, piramideachtige trossen. Kleine, kogelvormige, rode herfstbottels.

info

Rubiginosa

De kleine, enkele bloemen zijn helderroze met goudgele meeldraden. De doornige struik groeit krachtig en opgaand tot boogvormig overhangend. Oranjerode bottels in de herfst. Zeer geschikt als haag. Opvallend vanwege het naar appels geurende blad!

info

Rugosa Alba

Witbloeiende vorm van "Rosa Rugosa".

info

Rugosa Rubra

Violetrood bloeiende vorm van "Rosa Rugosa".

info