Patiorozen


 Hieronder vindt u de compact groeiende trosrozen (Patiorozen) Deze groep is te plaatsen tussen de Miniatuurrozen en de Floribundarozen. Patiorozen zijn groter dan de Miniatuurrozen en kleiner dan de Floribunda’s. Ze kenmerken zich door hun onophoudelijke, uitbundige bloei, laagblijvende compacte groei en worden meestal niet hoger dan 30-40 cm. Ze zijn bijzonder geschikt voor kleine tuinen, in perken, maar ook voor het terras in bloembakken, potten en kuipen. De plantafstand bedraagt, afhankelijk van de toepassing en de individuele groeikracht, 30 tot 40 cm of 6 tot 9 rozen per m2.

Loading...

Product is aan de winkelwagen toegevoegd

Morsdag

De helder donkerrode, bolvormige bloemen zijn klein, gevuld en bloeien in trossen. De groei is gedrongen, bossig en compact. Een zeer rijk- en doorbloeiende tros- en patioroos. Ideaal als potroos!

info

Orange Morsdag

Sport van "Morsdag" met dezelfde eigenschappen. De zalmoranje, bolvormige bloemen zijn klein, gevuld en bloeien in trossen. De groei is gedrongen, bossig en compact. Een zeer rijk- en doorbloeiende tros- en patioroos. Ideaal als potroos!

info

White Morsdag

Sport van "Morsdag" met dezelfde eigenschappen. De zuiver witte, bolvormige bloemen zijn klein, gevuld en bloeien in trossen. De groei is gedrongen, bossig en compact. Een zeer rijk- en doorbloeiende tros- en patioroos. Ideaal als potroos!

info