Nostalgische klimrozen


 Onder het begrip “Nostalgische klimrozen” hebben we een collectie romantische klimrozen samengesteld. Ze worden gekenmerkt door hun nostalgische bloemvorm, lieflijke kleur, fabelachtige geur, goede gezondheid, uitbundige bloei en klimmende groeiwijze. De plantafstand is afhankelijk van de toepassing en de individuele groeikracht van de variëteit. In het algemeen bedraagt de plantafstand 1 tot 2 meter.

Loading...

Product is aan de winkelwagen toegevoegd

Elfe

De middelgrote, zeer sterk gevulde, gekwartierde bloemen met nostalgische bloemvorm verschijnen aan stevige takken, bloeien in trossen en zijn groenkleurig ivoorwit. Goed en aangenaam geurend. De plant groeit weelderig met stevige takken. Een wonderschone nostalgische heesterroos, die bijzonder goed als klimroos toegepast kan worden!

info

Giardina

De grote, sterk gevulde, gekwartierde bloemen in een romantische roze kleur verschijnen in trossen gedurende de gehele zomer en geuren fruitig zoet. Opgaande, goed vertakkende groei, langzaam klimmend, niet van onder kaal wordend. Goede bladgezondheid. Fraaie, nostalgische doorbloeiende klimroos!

info